Najnovšie recenzie zo sekcie Soundbary

Muse M-1580SBT

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Pridané: 24. augusta 2023

Odporúča produkt
  • Zvuk je hlasiti čisti pre hudbu, film aj má dobrý bas.
  • Kvalitná značka
Trust Asto 21046

Trust Asto 21046

Overený zákazník hacom.sk Overený zákazník

Pridané: 18. augusta 2023

Zakúpený v hacom.sk

• napájanie z USB
  • dizajn
  • výstup na ďaľšie slúchadla a mikrofón. V noci nemusíte rušiť
  • hlasitosť zaberá až od 1/3 otočenia potenciometrom

K bežnému posluchu k PC úplne stačí a je to v pohode. Pesničky, filmy v pohode pre nenáročného poslucháča. Nerozbíja basy ani pri vyššej hlasitosti je čo je najväčšie plus oproti úplne lacným repro. Ak chcete zážitkové pozeranie, tak potom niečo čo ma basový reproduktor extra.

Hisense HS214

Hisense HS214

Overený zákazník Andrea Shop vajktor

Pridané: 17. augusta 2023

Zakúpený v Andrea Shop

Odporúča produkt
  • Za tú cenu je to dobré

Za tú cenu je to dobrý produkt. Nečakal som nič extra. Je to OK. Na TV sa pokazil reprák a toto bolo najlacnejšie riešenie problému. Zatiaľ spĺňa očakávanie.

Genius SoundBar 100

Genius SoundBar 100

Overený zákazník Alza.sk Cactus

Pridané: 15. augusta 2023

Odporúča produkt

Za tú cenu niet čo vytknúť tomuto reproduktoru ako aj po stránke vzhľadu, tak i po stránke zvukovej. Samozrejme, že to nie je žiadne HiFi, ale určite má lepší zvuk ako mnoho menších a nie len lacných televízorov, ktoré sa mnohokrát ani nedajú počúvať. Ja osobne som si kúpil už druhý kus.

Overený zákazník Testuj.to Anita

Pridané: 14. augusta 2023

• Zvuk
  • Možno ovládať pomocou ovládača od televízie

Pomer kvalita a cena si myslím, že je viac než odpovedajúci.
Pod televízorom vyzerá naozaj pekne.
Výrobca ho dodáva so sadou na montáž na stenu, ale tú sme zatiaľ nepoužili. Možno v budúcnosti.
Zatiaľ sme si púšťali filmy ako avangers, kde zvuk vynikne a teraz sa chystám na smrtiaci príliv

Samsung HW-Q930C

• Kvalita zvuku
  • Vzhľad
  • Intuitívne ovládanie
  • Nenašiel som

Kvalitný výrobok za adekvátnu cenu. Kvalita zvuku pri voľbe DTS VX a DTS T-VOL je dosť nečakaná, pri plnom výkone vás susedia nebudú mať v láske ? ale všetko sa dá a to celkom intuitívne nastaviť tak, aby bol zážitok maximálny. Oceňujem aj voľbu módov pre hudbu, film, hlas, športové prenosy a ako vášnivý hráč najmä mód pre hry.

Overený zákazník Testuj.to Juraj

• Kvalita spracovania
  • Viacero možností pripojenia
  • Dobrý zvuk
  • Jednoduché ovládanie
  • Po týždni používania som musel znova spárovať s aplikáciou. Neviem či sa to bude opakovať

Značku TLC som mal spojenú s lacnými televízormi. Soundbar ma príjemne prekvapil kvalitou prevedenia. Pripojenie podľa návodu bolo rýchle a zvuk je kvalitný. Príjemný detail je jednoduchý displej na diaľkovom ovládači, ktorý poskytuje spätnú väzbu, ktorú na obrazovke neuvidíte. Na používanie ho však ani nepotrebujete, po pripojení cez HDMI ARC sa sám zapne pri zapnutom TV a hlastiost sa ovláda TV ovládačom.

Overený zákazník Testuj.to Dávid

• Bluetooth
  • Pripojenie viacerých zariadení naraz
  • Dolby Digital
  • kto očakáva 200W nech sa pozrie o triedu vyššie
  • Soundbar by mohol mať o 10 cm viac aspoň pre pocit

Hrajú celkom dobre, basy sú slušné soundbar za nimi trochu pokulháva, ale v cenovej kategórii som spokojný.
Dotykové ovládanie je proste dotykové ovládanie.. niekomu sadne niekomu nie ja by som radšej preferoval klasiku ale dá sa s tým fungovať.
Celkovo som s nákupom a produktom spokojný.

Overený zákazník Testuj.to Petra

Pridané: 12. augusta 2023

• Silné a "neprekričané" basy
  • Dizajn soundbaru
  • Jednoduché ovládanie
  • Aplikácia pre Android
  • Priestorový zvuk
  • Audio slabšie
  • Nemožno v aplikácii nastaviť prednastavenie režimov

Soundbar TCL C935U sa mi páči nielen dizajnom-antracitový látkový povrch, ale aj kvalitou zvuku. Na domáce použitie - filmy, hry je veľmi dobre využiteľný. Pomer cena-výkon super. Presnosť basov zo subwoofera je ok, nie sú "prepálené. Oceňujem praktický displej na ovládači,keď vyberiem a potom len potvrdím voľbu režimu, návod na privŕtanie do steny pre laika parádny ?, páči sa mi zobrazenie voľby režimu nastavenia na soundbare. V miestnosti počas filmu je zvuk perfektný. Veľa konektorov - HDMI, bluetooth , USB a ďalšie. Ovládač je jednoduchý.na ovládanie. Možnosť inštalácie aplikácie pre Android ?

Samsung HW-S801B

Samsung HW-S801B

Overený zákazník Samsung.sk Igim

Pridané: 12. augusta 2023

Zakúpený v Samsung.sk

Odporúča produkt

Keď je všetko samsung idete výborné

Overený zákazník Testuj.to Filip

• Rýchle spustenie
  • Dobrý zvuk
  • Dostatočné basy
  • Dobrý výkon
  • Bezdrôtový subwoofer
  • Pekný dizajn

Soundbar TCL P733W dobre dopĺňa môj televízor TCL. Spustenie, párovanie a prepínanie režimov je pomerne rýchle. Slušný zvukový prejav (priestorový, basový) pri sledovaní filmov zo streamovacích platforiem (Netflix, HBO Max, Disney,...). Dobré basy pri počúvaní hudby z kvalitných zdrojov (Spotify,...). Pekný ovládač, ale dá sa ovládať aj ovládačom od televízora alebo pomocou aplikácie.

Overený zákazník Testuj.to Ján

Odporúča produkt
  • široká škála možností pripojenia
  • zvuk
  • bluetooth
  • absencia zrozumitelnejšieho návodu

Soundbar má skvelý dizajn, ktorý zapadne do každej domácnosti, navyše je ľahký. Na pripojenie k televízoru ponúka širokú škálu možností, pripojenie je bezproblémové. Bluetooth funguje spoľahlivo a veľmi rýchlo. Soundbar má čistý a jasný zvuk, dialógy sú veľmi čisté a zreteľné.

Overený zákazník Testuj.to Lukáš

Odporúča produkt
  • dobrý pomer ceny a výkonu
  • čistý a jasný zvuk s dobrými basmi
  • široká škála funkcií
  • jednoducho nastaviteľný a ovládateľný
  • DTS:X a Dolby Audio
  • bezdrôtový subwoofer
  • nie je tak výkonný ako iné soundbary
  • nemá HDMI 2.1
  • chýba Dolby Atmos (ale s tromi kanálmi je to pochopiteľné)
  • možno štýl pre niektorých

TCL S643W je 3.1 kanálový soundbar s bezdrôtovým subwooferom, ktorý ponúka dobrý pomer ceny a kvality. Má výkon 240W a podporuje Dolby Audio, DTS Virtual:X a HDMI eARC.

Zvuk je čistý a jasný s dobrými basmi. Soundbar sa tiež ľahko nastavuje a ovláda jedným diaľkovým ovládačom k TV pri použití eARC. Je vhodný do malých až stredne veľkých miestností.

Celkovo je TCL S643W dobrý soundbar, ktorý ponúka dobrý zvuk a širokú škálu funkcií za rozumnú cenu. Je vhodný do malých až stredne veľkých miestností.

Overený zákazník Testuj.to Raul

• Dobry zvuk pri hudbe
  • Moderny design ovladacu
  • Pekny design soundbaru a subwoferu
  • Cena / vykon
  • Mobilna Aplikacia
  • Ziaden prednastaveny rezim nevyhovoval pre dialogy vo filmoch
  • Iba led pasik namiesto displaya na soundbare

Soundbar TCL P733W je taka zlata stredna cesta. Neurazi ale ani uplne nenadchne. Co sa tyka kvality zvuku myslim ze je to velmi subjektivne. Niektori ludia maju radi prebasovany zvuk, inym to zas moc nevyhovuje. Pri hudbe mi to nevadi, preferujem to a znie to dobre. A vsak pri pozerani filmu to nebolo uplne idealne a v prednastavenych rezimoch som nevedel najst ani jeden co by mi 100% vyhovoval. Dalsia vec ktora mi moc nevyhovovala je reakcia samotneho dialkoveho ovladaca, ktory sa zda ako keby reagoval oneskorene. Pokial soundbar prepojite s TV iba cez opticky kabel tak nebudete mat ani ponatia na akej urovni je hlasitost. Sounbar totizto nema ziaden led display, ten sa nachadza iba na ovladaci a ten ukazuje iba Vol + alebo - a ukazatelom urovne hlasitosti je led pasik na soundbare. Co sa tyka MultiConnection ta fungovala bez problemov a kludne som k nemu dokazal pripojit viac zariadeni a bez problemov prehravat obsah. Neodpaja zariadenia a nie je tam ani ziadne vyrazne oneskorenie.

Overený zákazník Testuj.to Tomáš

Pridané: 10. augusta 2023

• Mnoho zvukových režimov
  • Veľký výkon
  • Hdmi kábel súčasťou
  • balenie bez batérií do ovládača
  • látkový "poťah" nepôsobí práve pekne pri elektronike

Slušný výkon 780W, ktorý je úplne postačujúci. Veľké množstvo zvukových režimov kde si každý môže vybrať podľa svojho. Pripojenie mobilného telefónu jednoduché a rýchle vrátane možnosti pripojenia viacerých telefónov súčasne. Super možnosť zapnutia automaticky spolu s televízorom bez použitia ovládača k soundbaru

Creative Stage Air V2

JBL Bar 5.1

Overený zákazník AKTON ELEKTRO Martin

Zakúpený v AKTON ELEKTRO

Odporúča produkt
  • Na pozeranie filmov ideálne.
  • Zvláda Dolby Atmos aj iné formáty.
  • Samonastaviteľné.
  • Basy veľmi fajn.
  • Dialógy z filmov idú priamo na vás, fakt to dobre a zrozumiteľne počuť.
  • Na počúvanie hudby nič moc ale na to som to našťastie nekupoval.

Za tú cenu moc dobrý, ako by povedali číňania.

Overený zákazník Testuj.to Radoslav

• jednoduchosť pripojenia
  • tel. aplikácia
  • zatiaľ nič čo by sa mi nepáčilo

S reprákom HT-S2000 od Sony som absolútne spokojný, už týždeň ho pravidelne používam, pretože som veľký fanúšik filmov a dáva to zvuku úplne iný rozmer. Pripojenie bolo absolútne jednoduché a to som mal obavy, pretože mám televíziu inej značky. Aplikácia ma milo prekvapila, keď nemáte po ruke ovládač, stačí zapnúť aplikáciu a všetko sa jednoducho ovláda cez telefón.

Overený zákazník Testuj.to Patrik

• dizajn
  • jednoducha instalacia
  • kvalita zvuku
  • aktualne nemam co vytknu

Soundar Sony HT-S2000 je dizajnovo super, tmava farba, jednoduche ovladanie. Krabica obsahuje HDMI kabel a kabel do elektriny. Jednoducho sa pripoji, zapne. Za mna ideal prepojenie cez bluetooth, v tom pripade HDMI mozte vynechat. A uz si len zacat uzivat ten zvuk, ktory je oproti reproduktorom z TV fakt pecka.

Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25