Najnovšie recenzie zo sekcie Soundbary
- Velmi spokojny,
- Vyborny zvuk, neporovnatelne z TV bez soundbaru.
- slabé basy
- Na soundbar veľmi dobrý zvuk, jednoduchá obsluha
Dizajnovo sú aj krajšie soundbary, značku som volil podľa značky TV
Velmi ivalitny zvuk
- výborný zvuk, splnil očakávanie
Slaby zvuk neda sa pripojit cez opticky kabel
- Za malo penazi hromada muziky
- Ohromujúci zvuk
- Jednoduché pripojenie
- Kvalita materiálov
- Dolby Atmos
Skvelý soundbar s vynikajúcim výkonom a zvukom. Zážitok z pozerania filmov je teraz oveľa silnejší. Takisto pri počúvaní hudby sú krásne počuť oddelené nástroje a hlas.
- Kompaktný jednokusový soundbar
- Prepojil som ho úspešne s TV, DVD, PC i mobilom; cez bluetooth, optickým káblom i HDMI káblami
- Nenápadný a elegantný
Pre potreby našich uší a príbytku je to presne to, čo sme potrebovali - príjemný a bohatý zvuk bez prehnaných basov.
Nároční nech kupujú o niekoľko rádov vyššie.
LG TV a LG soundbar prepojené optickým káblom spolupracujú bez problémov. Ostatné prístroje cez HDMI Káble podľa návodu alebo bluetooth aj bez návodu - spárovať a počúvať.
Soundbar vhodný aj ako bluetooth reproduktor k mobilom či počítačom.
- Úplne iný zvuk oproti tv.
Celková spokojnosť
- Ok
zatial funguje a testujem
- kvalita
- hlasnejší než TV
- čistý zvuk
- funkčné zariadenie
- pri nílskej hlasitosti nevýrazný zvuk
- ekvalizéri pri nižšej hlasitosti majú malé zvukove rozdiely
- neukazuje hodnotu hlasitosti na TV pri zapojení cez HDMI
sú tam výškové a basové reproduktory, na kvalitnejší zvuk mi tam chýbajú aj stredové reproduktory , ja som soundbar vrátil, kvôli nevýraznému zvuku pri nízkej hlasitosti, nenáročným zákazníkom odporúčam
- Mám televízor, ktorému chrčal zvuk, neopraviteľná vada, vďaka tomuto zariadeniu dostal druhú šancu hrá to perfektne, funguje na jeden ovládač aj repro aj TV super.
Žiadna
- USB zvukové zariadenie - memusím prehadzovať jack medzi slúchadlami a soundbarom - prepnutie klikom v systéme
- Nemá basy
- Kolečko je digitálne, niekedy nereaguje
- Hlasitosť skočí z tichého na maximum, po tom čo nereagovalo kolečko, nepríjemné
Vrátil som ho. Ak by to kolečko na hlasitosť bolo analógové a nie digitálne, tak by som si ho nechal.
- Dobry pomer cena/vykon
- Zatial nic
Super zvuk
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »